JB-Vitriinit ja seikäkkeet

John Berger OÜ valmistaa vakio- ja mittatilausvitriinejä, joiden käyttökohteita ovat museot, yleiset tilat, koulut, näyttelytilat ja myymälät. Vitriinit suunnitellaan käyttötarkoituksen mukaan ottaen huomioon eineistön asettamat erityisvaatimukset, kuten turvallisuus, valaistus ja materiaalit. Vitriinien koko ja varustelu määritellään myös esineistön ja käyttötarkoituksen mukaan.

Modulaarinen mila-wall®-näyttelyseinä soveltuu museoihin, gallerioihin ym. näyttelytiloihin. Kennorakenteinen seinä on väriltään neutraalin valkoinen.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta mila-wall®ia on helppo muunnella ja laajentaa koska tahansa. Seinä on nopeasti asennettavana ja purettavana taloudellinen. Seinän jokaisessa sivussaonalumiiniset reunasuojat, jotka tekevät rakenteesta vakaan ja kestävän. Vaihdettavat ja maalattavat pinnat tekevät seinästä pitkäikäisen tuotteen. Seinät voidaan varustaa ovilla ja ikkunoilla. Lisäksi seiniin on saatavana integroitu kosketusnäyttö, ääni, valot ja hälytys. Käyttöikänsäjohdosta mila-wall® tukee kestävänympäristönkehitystä.